Blazers gezocht voor concert met Helge Slikker
98x gezien Sinds 20 oktober 2023 Muziek

Voor dit concept zoekt Helge met Cultura individuele muzikanten.  

Muziekcollectief is een initiatief van film/theater componist en singer-songwriter Helge Slikker en gitarist en filmmaker Tim Klaase. Helge, die eerder samenwerkte met Stef Bos, Paul de Munnik en Ricky Koole, schreef samen met Tim een verzameling liedjes die het klein lief en leed van het alledaagse vertelt. Het zijn ontroerende en verrassende Nederlandstalige liedjes uitgevoerd door een scala aan instrumenten (oa marimba, strijkers, contrabas enz).

De groep wil op elke plek waar ze spelen tijdens de tour van 2024 samenwerken met LOKALE blazers (denk hierbij aan trompet, trombone (2x) en euphonium).

Qua niveau is het zo dat de partijen niet ondoenlijk ingewikkeld zijn, maar ervaring blaasensemble/fanfare is zeer gewenst want repeteren wordt waarschijnlijk op de speeldag zelf in de middag. Het zal zo'n 4 liedjes behelzen en wellicht nog wat losse solo dingen leders. Partituren en voorbeeld demo’s worden ruim op tijd geleverd.
We bieden een hele gezellige dag met repeteren, eten en spelen met een leuke groep musici. Naast Helge en Tim doen mee: Lucas Dols, Ramon Lormans, Bernadette Verhagen en Elske Krijnen.

DATUM concert: donderdag 1 februari 2024

PLAATS: Het concert vindt plaats in de theaterzaal van Cultura

MEEDOEN? mail naar: theater@cultura-ede.nl

Cultura Ede www.cultura.nlMeer weten over deze advertentie of interesse? Neem dan contact op met Cultura Ede.
Neem contact op